Rólunk

Vállalkozásunkról

A Gulyás Kandalló 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kandallók építésében.

Kandallóinkba a legmodernebb tűztereket építjük a legkorszerűbb építőanyagok felhasználásával.

 

Tovább olvasom a cikket

A kandalló helyének az előkészítése

Kérje ingyenes szaktanácsadásunkat a kandalló helyének kialakításához, hogy a megvalósitáskor ne kelljen kompromisszumot kötni!

Tovább olvasom a cikket

Ha kandallót szeretne

Kérjük, hogy már az építkezés tervezési fázisban keressenek meg minket ingyenes tanácsadásért, mivel a kandalló helyének megfelelõ kialakításával, a megvalósításkor nem kényszerül kompromisszumokra!

Rövid határidõvel, egy nap alatt felépítjük kandallóját!

Hívjon bizalommal a +36 20 9 444 820 -as telefonszámunkon!

Tovább olvasom a cikket

Mennyibe kerül Önnek egy komplett kandalló?

Egy kandalló megépítésének költsége több tényezõtõl függ. A  kandallóburkolat típusa, anyaga és mérete, valamint a tûztér típusa, teljesítménye és az esetleges extra  tartozékok is formálják a kandalló árát .Ne feledkezzünk meg a    beépítési költségekrõl sem, hiszen nem mindegy, hogy hová, milyen kéménybe, mennyire tagolt falra, milyen kürtõ kialakítással készül a kandalló.

Mindig a megrendeléskori árak érvényesek (a megrendelõlapon rögzítve), a késöbbi árváltozások a Vevõt nem érintik!

Kérem, tartson velem, hogy segíthessek Önnek a választásban!

Tovább olvasom a cikket

Pantech EVO tûzterek

pantechevoA legújabb generációs fatüzelésû tûztér:Teljesímény és hatásfok:
Nagy hõleadó felületek, három darab bordázott hõcsatorna,másodlagos és harmadlagos levegõellátás, teljesen zárt égéstér (passzív házba is építhetõ), alapon külsõlevegõ ellátású és levegõ elõmelegítõ rendszerrel.

12-15 órás égési idõ egyetlen megrakással!

Élettartam:
4-5 mm-es falvastagságok,samott-vermikulit bélés,porleválasztó és lángterelõ rendszer alkalmazása öntvény füstcsappantyúval. Magas szintû, hosszú fejlesztõ mérnöki munka eredménye.
Desing:
Diszkrét kezelõ szervek,maximális üveg felület,NERO üvegezés. Ez a tûztér már a jövõ elvárásainak megfelelõ technológiai fejlesztéssel készült.

Vízteres változatban is kapható!

Tovább olvasom a cikket

Panaqua vízteres tûzterek

A hosszú élettartamot az egyedülállóan magas falvastagság (5mm), a fokozottan jó anyagminõség és a kiváló minõségû szerelvényezés biztosítja. A kitûnõ szerkezeti megoldások és a magas szabályozhatóság nyújtja a magas 80 %-os hatásfokot. A termék a legszigorúbb és legújabb TÜV európai normás vizsgálatokon a legjobb minõsítést kapta. A magas tûztér kúp minimálisra csökkenti a befüstölés lehetõségét. A légfüggöny hosszan tisztántartja az üveget.

A Panaqua EVO tûztércsalád levegõ ellátása a lakáson kívülrõl is történhet és egyetlen megrakással 12- 15 órás égési idõvel is számolhatunk!

Tovább olvasom a cikket

Pantherm tûzterek

A hosszú élettartamot az egyedülállóan magas falvastagság, a fokozottan jó anyagminõség, és a kiváló minõségû szerelvényezés biztosítja.

A nagy tömeg és a nagy hõleadó bordák magas hõleadó felületet adnak. Adott kategóriában a tûztér a legnagyobb súllyal rendelkezik.

A termék a legszigorúbb és legújabb TÜV európai normás vizsgálatokon a legjobb minõsítést kapta. A magas tûztér kúp minimálisra csökkenti a befüstölés lehetõségét. A légfüggöny hosszan tisztán tartja az üveget.
A pillangószelep magas hatásfokot és jó szabályozhatóságot garantál.

 

Tovább olvasom a cikket

Központi fûtés kandallóval

A Gulyás Kandalló kétféle megoldást kínál a kandalló központi fûtésként való hasznosítására:

 

1. Légfûtéses központi fûtés

 

Az általunk használt korszerû tûzterek tulajdonképpen légfûtõ berendezések,mivel annak a helyiségnek a levegõjét fûtik közvetlenül ahol a kandalló van. Ebben a helyiségben a hõ elosztás homogén, mivel a kandalló a gravitációs légfûtés (hõ átadás, áramlás) elvén mûködik és nagyon jól elosztja a meleget a szoba minden pontjára.

Abban az esetben , ha a kandallónkkal a házunk kandallótól távol esõ helyiségeit is szeretnénk fûteni speciális ventilátor segítségével , egy hõszigetelt csõhálózaton bárhová elvezethetjük a kandallóban keletkezett meleg levegõt. A rendszer rendkívül egyszerû , hatékony és csendes.

Telepítése az egyszintes, padlással rendelkezõ házakba a legcélszerûbb mert a padlástérben kitûnõen elfér a ventilátor és a csõhálózat is. A fûteni kívánt helyiségek plafonján csak egy diszkrét , esztétikus megjelenésû légbefúvót láthatunk.

A komplett légtechnika bekerülési költsége egy átlagos családi ház esetében a befúvások és a ventillátorok számától függõen 400.000.- 500.000.- Ft.

 

2. Vizes rendszerû központi fûtésre köthetõ kandalló

 

A vízteres kandalló tûzterekkel és kályhákkal melegvizet tudunk elõállítani, így hagyományos központi fûtéses rendszert mûködtethetünk velük.

Vízköpenyes kandallót nyílt és zárt rendszerû fûtésrendszerre is köthetünk.

 

 

 

Tovább olvasom a cikket

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Elfogadom