Rólunk

Központi fûtés kandallóval

A Gulyás Kandalló kétféle megoldást kínál a kandalló központi fûtésként való hasznosítására:

 

1. Légfûtéses központi fûtés

 

Az általunk használt korszerû tûzterek tulajdonképpen légfûtõ berendezések,mivel annak a helyiségnek a levegõjét fûtik közvetlenül ahol a kandalló van. Ebben a helyiségben a hõ elosztás homogén, mivel a kandalló a gravitációs légfûtés (hõ átadás, áramlás) elvén mûködik és nagyon jól elosztja a meleget a szoba minden pontjára.

Abban az esetben , ha a kandallónkkal a házunk kandallótól távol esõ helyiségeit is szeretnénk fûteni speciális ventilátor segítségével , egy hõszigetelt csõhálózaton bárhová elvezethetjük a kandallóban keletkezett meleg levegõt. A rendszer rendkívül egyszerû , hatékony és csendes.

Telepítése az egyszintes, padlással rendelkezõ házakba a legcélszerûbb mert a padlástérben kitûnõen elfér a ventilátor és a csõhálózat is. A fûteni kívánt helyiségek plafonján csak egy diszkrét , esztétikus megjelenésû légbefúvót láthatunk.

A komplett légtechnika bekerülési költsége egy átlagos családi ház esetében a befúvások és a ventillátorok számától függõen 400.000.- 500.000.- Ft.

 

2. Vizes rendszerû központi fûtésre köthetõ kandalló

 

A vízteres kandalló tûzterekkel és kályhákkal melegvizet tudunk elõállítani, így hagyományos központi fûtéses rendszert mûködtethetünk velük.

Vízköpenyes kandallót nyílt és zárt rendszerû fûtésrendszerre is köthetünk.

 

 

 

A lakásunk több helyiségének befûtésére választhatunk vízteres és légfûtéses kandalló kályhákat is!

A fafûtés helyett választhatjuk az olcsó és gazdaságos pellet fûtést is!

» Vissza

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához.

Elfogadom